Over Ons

Een ruimte waar men leeft en werkt is altijd een plek waar men zich thuis en veilig wil voelen, daarnaast is het belangrijk om daar te ontspannen en genieten om tot optimaal plezier en prestatie te komen. Daarom is het van belang dat deze ruimtes voorzien zijn van duurzame, warme en natuurlijke materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Steeds meer mensen denken na over hoe men een bestaande of nieuwe leef- en werkomgeving kan creëren om bovenstaande kwaliteit van leven te kunnen bereiken. Atsma Products wil deze mensen inspireren en helpen deze omgevingen te realiseren door middel van duurzame en kwalitatieve producten te leveren.

Wij hebben ons in de interieur- en exterieurbranche de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van vloer- en gevelbekleding. Onze producten van worden extern toegepast op de schil van een gebouw en intern toegepast als vloerbedekking en wandbekleding. Ons assortiment bestaat uit verschillende duurzame producten voor de gevel en verschillende exclusieve vloerenafwerkingen.

Betrouwbaarheid

Wij hechten grote waarde aan snelle en correcte uitlevering van onze producten. Naast deze waarden vinden wij de duurzaamheid en de herkomst van de materialen erg belangrijk voor ons en onze opdrachtgevers. Alle onze producten  zijn voorzien van de juiste certificaten als FSC en PEFC. CE markering en EUTR zijn ook belangrijke certificeringen waar het assortiment zich aan conformeerd.

Kwaliteit en Innovatie

Er wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment. Er wordt hierbij met name gekeken naar de duurzaamheid, het gemak en naar de kleur- en vormgeving. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, altijd met een duurzaam en natuurlijk karakter.

Respect

Respect is de hoeksteen van ons beleid: respect voor onze klanten, leveranciers en iedereen met wie we samenwerken, respect voor het milieu en respect voor een veilige en gezonde werkomgeving. Opdrachtgevers worden geïnformeerd over het waarom van onze beslissingen. Telkens weer zoeken we naar de perfecte balans tussen economische, sociale en ecologische overwegingen. We respecteren hierbij de waarden en overtuigingen van verschillende culturen.